Malinojahodové mini cheesecaky

Malinojahodové mini cheesecaky
Ohodnotit
Vytisknout
Suroviny
  1. 150g čajových sušenek z Alberta (nebo jiné vegan sušenky)
  2. 50g rostlinného tuku
  3. 2 lžíce rostlinného mléka
  4. 1 balení tofu natural
  5. 2 lžíce agávového sirupu
  6. 3 lžíce rostlinného mléka
  7. 200g malin
  8. 100g jahod
  9. 3/4 lžíce cukru
  10. 1 lžička agaru
Postup
  1. Sušenky nadrtíme na kousky, zalijeme rostlinným mlékem a smícháme s rostlinným tukem. Směs na korpus vymačkáme na dno formiček na muffiny a dáme na 10 minut péct do trouby.
  2. Tofu s rostlinným mlékem a agávovým sirupem rozmixujeme na hladký krém.
  3. Jahody pokrájíme na drobno a s malinami vložíme do hlubší pánve. Přidáme cukr a vaříme, dokud se ovoce nerozvaří. Nakonec přidáme agar a vaříme ještě minutu až dvě.
  4. Vyndáme z trouby korpusy a lžící na ně dáme náplň z tofu. Navrch přidáme ovoce a vrátíme do trouby. Pečeme ještě dalších 30 minut.
  5. Tato dávka vystačí na 18 mini cheesecaků. Pokud chcete větší vrstvu tofu náplně, můžete zdvojnásobit dávku, ale mě osobně to přijde takhle dostačující.
vegan food porn http://veganfoodporn.faitova.cz/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *