Suroviny
1,50 l zeleninového vývaru
1 velká mrkev
2 hrsti čerstvého špenátu
5 kus pórku
2 stroužky česneku
2 kuličky nového koření
2 tobolky kardamomu
2 kuličky pepře
olej
sůl
nudličky nebo písmenka (volitelně)
Postup
1
Pórek nakrájíme na tenká kolečka a česnek nadrobno, mrkev nahrubo nastrouháme.
2
Pórek a česnek zlehka orestujeme na oleji. Po chvilce přidáme mrkev. Necháme restovat asi minutu a poté přilijeme vývar, přidáme nové koření, pepř a kardamom.
3
Vaříme, dokud mrkev nezměkne. Pak přidáme nudličky a čerstvý špenát, necháme ještě 3 minuty vařit.
Ingredients
1,50 l zeleninového vývaru
1 velká mrkev
2 hrsti čerstvého špenátu
5 kus pórku
2 stroužky česneku
2 kuličky nového koření
2 tobolky kardamomu
2 kuličky pepře
olej
sůl
nudličky nebo písmenka (volitelně)
Directions
1
Pórek nakrájíme na tenká kolečka a česnek nadrobno, mrkev nahrubo nastrouháme.
2
Pórek a česnek zlehka orestujeme na oleji. Po chvilce přidáme mrkev. Necháme restovat asi minutu a poté přilijeme vývar, přidáme nové koření, pepř a kardamom.
3
Vaříme, dokud mrkev nezměkne. Pak přidáme nudličky a čerstvý špenát, necháme ještě 3 minuty vařit.