„Špekové“ knedlíky

AuthorreBarbora

Suroviny

 4 rohlíky
 100 g uzeného tempehu
 1 malá cibule
 60 g hrubé mouky
 180 ml rostlinného mléka
 čerstvé bylinky
 sůl
 olej

Postup

1

Tempeh a cibuli nakrájíme na drobno. 

2

Na oleji osmahneme cibulku a přidáme tempeh. Necháme "seškvařit". 

3

Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme mouku a cibulku s tempehem. 

4

Pomalu přiléváme mléko, osolíme a vmícháme nakrájené bylinky. 

5

Tvarujeme kulaté knedlíky a vaříme 10 minut na páře. 

6

Podáváme s kysaným zelím nebo se špenátem.

 

 

Ingredients

 4 rohlíky
 100 g uzeného tempehu
 1 malá cibule
 60 g hrubé mouky
 180 ml rostlinného mléka
 čerstvé bylinky
 sůl
 olej

Directions

1

Tempeh a cibuli nakrájíme na drobno. 

2

Na oleji osmahneme cibulku a přidáme tempeh. Necháme "seškvařit". 

3

Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme mouku a cibulku s tempehem. 

4

Pomalu přiléváme mléko, osolíme a vmícháme nakrájené bylinky. 

5

Tvarujeme kulaté knedlíky a vaříme 10 minut na páře. 

6

Podáváme s kysaným zelím nebo se špenátem.

Notes

„Špekové“ knedlíky
4 comments Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *