„Špekové“ knedlíky

„Špekové“ knedlíky
Ohodnotit
Vytisknout
Suroviny
  1. 4 rohlíky
  2. 100g uzeného tempehu
  3. 1/2 cibule
  4. 60g hrubé mouky
  5. 3/4 hrnku rostlinného mléka
  6. zelené bylinky
  7. sůl
  8. olej
Postup
  1. Tempeh a cibuli nakrájíme na drobno. Na oleji osmahneme cibulky a přidáme tempeh. Necháme "seškvařit". Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme mouku a cibulku s tempehem. Pomalu přiléváme mléko, osolíme a vmícháme nakrájené bylinky. Tvarujeme kulaté knedlíky a vaříme 10 minut na páře. Podáváme se zelím nebo se špenátem.
Vegan food porn http://veganfoodporn.faitova.cz/
Sdílej článek na Facebooku
Sdílej článek na Twitteru
Sdílej fotky na Pinterestu
Pošli (si) článek emailem
4 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..