Suroviny
Postup
V míse smísíme mouku, cukr, namleté mandle a skořici. Povolený tuk, který jsme nechali několik hodin při pokojové teplotě, po kouscích přidáme do sypké části a postupně zpracujeme v těsto.
Těsto zabalíme do potravinové folie a dáme na několik hodin do lednice.
Těsto vymačkáme do formiček ve tvaru rohlíčků, uprostřed necháme mírnou prohlubeň, protože nám těsto může trochu vyběhnout.
Troubu předehřejeme na 160 °C a rohlíčky pečeme 10-15 minut. Vyklepněte si cvičně jeden rohlíček, rozlomte ho napůl a pár vteřin počkejte, až vychladne, abyste poznali, jestli už jsou rohlíčky hotové.
V části sójového mléka rozmícháme pudingový prášek, zbytek mléka vlijeme do hrnce. Když začne mléko vařit, přidáme dvě lžíce cukru a zbytek mléka a vaříme několik minut do zhoustnutí.
Po uvaření puding necháme vychladnout a průběžně ho mícháme, aby se nevytvořil škraloup.
Poté přidáme rostlinný tuk a ruk a ušleháme. Vzniklým krémem spojujeme rohlíčky, které pak namáčíme v rozpuštěné hořké čokoládě, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni.
Hotové cukroví po ztuhnutí čokolády přendáme do krabice a skladujeme na chladném místě.

Ingredients
Directions
V míse smísíme mouku, cukr, namleté mandle a skořici. Povolený tuk, který jsme nechali několik hodin při pokojové teplotě, po kouscích přidáme do sypké části a postupně zpracujeme v těsto.
Těsto zabalíme do potravinové folie a dáme na několik hodin do lednice.
Těsto vymačkáme do formiček ve tvaru rohlíčků, uprostřed necháme mírnou prohlubeň, protože nám těsto může trochu vyběhnout.
Troubu předehřejeme na 160 °C a rohlíčky pečeme 10-15 minut. Vyklepněte si cvičně jeden rohlíček, rozlomte ho napůl a pár vteřin počkejte, až vychladne, abyste poznali, jestli už jsou rohlíčky hotové.
V části sójového mléka rozmícháme pudingový prášek, zbytek mléka vlijeme do hrnce. Když začne mléko vařit, přidáme dvě lžíce cukru a zbytek mléka a vaříme několik minut do zhoustnutí.
Po uvaření puding necháme vychladnout a průběžně ho mícháme, aby se nevytvořil škraloup.
Poté přidáme rostlinný tuk a ruk a ušleháme. Vzniklým krémem spojujeme rohlíčky, které pak namáčíme v rozpuštěné hořké čokoládě, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni.
Hotové cukroví po ztuhnutí čokolády přendáme do krabice a skladujeme na chladném místě.