Olivové paté

Jedná se o mírně pozměněný recept ze soucitně. Tak snad se vám bude líbit.

AuthorreBarbora

Suroviny

 200 g černých oliv
 hrst čerstvé bazalky
 2 stroužky česneku
 50 sušených rajčat v oleji
 2 lžíce olivového oleje
 pepř

Postup

1

Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme dohladka (je možné použít i tyčový mixer). 

2

Pokud jste použili čerstvé olivy, můžete paté dosolit, jinak je nálev slaný dost a není solit potřeba. 

3

Použijeme do toustů, na jednohubky, na topinky nebo k na proužky nakrájené zelenině.

 

 

Ingredients

 200 g černých oliv
 hrst čerstvé bazalky
 2 stroužky česneku
 50 sušených rajčat v oleji
 2 lžíce olivového oleje
 pepř

Directions

1

Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme dohladka (je možné použít i tyčový mixer). 

2

Pokud jste použili čerstvé olivy, můžete paté dosolit, jinak je nálev slaný dost a není solit potřeba. 

3

Použijeme do toustů, na jednohubky, na topinky nebo k na proužky nakrájené zelenině.

Notes

Olivové paté
3 comments Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *