Jedná se o mírně pozměněný recept ze soucitně. Tak snad se vám bude líbit.
Suroviny
200 g černých oliv
hrst čerstvé bazalky
2 stroužky česneku
50 sušených rajčat v oleji
2 lžíce olivového oleje
pepř
Postup
1
Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme dohladka (je možné použít i tyčový mixer).
2
Pokud jste použili čerstvé olivy, můžete paté dosolit, jinak je nálev slaný dost a není solit potřeba.
3
Použijeme do toustů, na jednohubky, na topinky nebo k na proužky nakrájené zelenině.

Ingredients
200 g černých oliv
hrst čerstvé bazalky
2 stroužky česneku
50 sušených rajčat v oleji
2 lžíce olivového oleje
pepř
Directions
1
Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme dohladka (je možné použít i tyčový mixer).
2
Pokud jste použili čerstvé olivy, můžete paté dosolit, jinak je nálev slaný dost a není solit potřeba.
3
Použijeme do toustů, na jednohubky, na topinky nebo k na proužky nakrájené zelenině.
to vypadá tak skvěle, že to vyzkouším možná už o svátcích, kdy mám ještě dost volna:)
Tohle je extra rychlé, maximálně čtvrt hodiny (a to i s tím, že pět minut hledáš mixer ;)).
v utorok to idem robiť na jednohubky! 🙂