Suroviny
Postup
Rozinky zalijeme horkou vodou a necháme pár minut odstát.
Jáhly propláchneme horkou vodou a vsypeme do formy na pečení.
Zalijeme vodou a rostlinným mlékem smíchanými s agávovým sirupem, skořici a promícháme.
Slijeme rozinky, vmícháme mezi jáhly a dáme péct na 180°C.
Po půl hodině přidáme jablka nakrájená na kostičky a zalijeme rostlinnou smetanou.
Necháme péct ještě dalších půl hodiny nebo dokud bude jáhelník probublávat. Pak vyndáme z trouby a necháme vychladnout, polijeme agávovým, javorovým či jiným sirupem dle vlastních preferencí.

Ingredients
Directions
Rozinky zalijeme horkou vodou a necháme pár minut odstát.
Jáhly propláchneme horkou vodou a vsypeme do formy na pečení.
Zalijeme vodou a rostlinným mlékem smíchanými s agávovým sirupem, skořici a promícháme.
Slijeme rozinky, vmícháme mezi jáhly a dáme péct na 180°C.
Po půl hodině přidáme jablka nakrájená na kostičky a zalijeme rostlinnou smetanou.
Necháme péct ještě dalších půl hodiny nebo dokud bude jáhelník probublávat. Pak vyndáme z trouby a necháme vychladnout, polijeme agávovým, javorovým či jiným sirupem dle vlastních preferencí.
ten vypadá božsky! 🙂
ten je božský! Něco tak dobrého pro děti co nemůžou laktózu a vejce!!!Paráda!!!!
Za recept moc děkuji.
Doubravka