Suroviny
Postup
Hořkou čokoládu nalámeme na kousky, rostlinné máslo nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce.
Zalijeme horkou kávou a zahříváme, dokud se vše nerozpustí.
V malé misce smícháme jogurt s agávovým sirupem.
V míse smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva.
Přilijeme jogurt a čokoládovou směs a dobře promícháme.
Dortovou formu s odnimatelným dnem vymažeme a vysypeme hrubou moukou nebo krupičkou. Nalijeme do ní těsto na korpus a pečeme na 140°C asi hodinu a půl (kontrolujeme pomocí špejle).
V hrnci rozehřejeme olej a nalámeme do něj čokoládu, vaříme na mírném ohni, dokud se čokoláda nerozpustí.
Čokoládu nalijeme na vychladlý korpus. Posypeme nasekanými oříšky a dozdobíme ovocem.

Ingredients
Directions
Hořkou čokoládu nalámeme na kousky, rostlinné máslo nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce.
Zalijeme horkou kávou a zahříváme, dokud se vše nerozpustí.
V malé misce smícháme jogurt s agávovým sirupem.
V míse smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva.
Přilijeme jogurt a čokoládovou směs a dobře promícháme.
Dortovou formu s odnimatelným dnem vymažeme a vysypeme hrubou moukou nebo krupičkou. Nalijeme do ní těsto na korpus a pečeme na 140°C asi hodinu a půl (kontrolujeme pomocí špejle).
V hrnci rozehřejeme olej a nalámeme do něj čokoládu, vaříme na mírném ohni, dokud se čokoláda nerozpustí.
Čokoládu nalijeme na vychladlý korpus. Posypeme nasekanými oříšky a dozdobíme ovocem.