Sójové kostky uvaříme do měkka a po vychladnutí pořádně vyždímáme, aby v nich zůstalo co nejmenší množství vody.
Ze sójové omáčky, hořčice, miso pasty, lahůdkového droždí, lahůdkové papriky a sušeného česneku připravíme marinádu (můžete nahradit jinou oblíbenou marinádou). Smícháme se sójovými kostkami a necháme alespoň hodinu uležet.
Tofu, kukuřízek a párky nakrájíme na menší kousky. Spolu s namarinovanou sójou osmažíme na pánvi a přendáme do vhodné formy (já používám obdélnikovou formu 26 x 11 x 7 cm).
Vodu smícháme se zeleninovým bujonem. Pak přidáme agar a postupujeme dle návodu na obalu agaru (každý agar se chová trochu jinak, takže si pečlivě přečtěte návod a případně upravte množství).
Horký agar nalijeme do formy, promícháme a necháme vychladnout.