Print Options:

Kokosové „šlehačkové“ cukroví

Yields1 Serving

„šlehačkové“ cukroví

 220 g hladké mouky (upřesnit, myslim, že toho bylo víc)
 100 g rostlinného tuku (já použila alsan)
 100 ml kokosového mléka
 moučkový cukr
 mletá vanilka (nebo vanilkový cukr) nebo skořice
1

Mouku smícháme s povoleným tukem a kokosovým mlékem a vypracujeme v hladké těsto.

2

Těsto dáme alespoň na hodinu do lednice (vydrží i několik dní).

3

Předehřejeme troubu na 200 °C.

4

Rozválíme těsto a vykrajovátkem vykrájíme menší tvary.

5

Přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby.

6

Pečeme 8 - 10 minut.

7

Moučkový cukr smícháme s vanilkou nebo skořicí a ještě teplé cukroví v něm obalíme.