Rostlinné mléko smíchejte s psylliem a nechte pár minut odstát.
Mouky, škrob, prášek do pečiva a kokosový cukr smíchejte v míse.
Přilijte mléko s psylliem a rostlinný tuk přidejte k moukám a vypracujte vláčné těsto.
Těsto dejte alespoň na hodinu do lednice.
Troubu předehřejeme na 175 °C.
Vyválejte na pomoučeném vále (použijte některou z muk, kterou jste použili do těsta) a vykrajujte tvary dle libosti. Doporučuji používat co nejjednodušší tvary a středy vykrajovat až po přenesení na plech. Přeci jen bezlepkové mouky nemají takovou soudržnost jako klasická bílá mouka.
Vložíme plech do trouby a pečeme cca 15 minut.
Slepujeme rybízovou (nebo jakoukoliv oblíbenou marmeládou) nebo matcha krémem z kešu ořechů (recept přidám v neděli).