Karbanátky

Nedávno jsem koupila 2 balíčky veganského mletého masa a tak trochu na něj zapomněla. Takže když jsem zjistila, že je potřeba ho sdělat, rozhodla jsem se, že z něj udělám karbanátky a sepíšu k nim recept na blog. Pokud vám maso nechybí, ale máte chuť na „něco jako karbanátky“, můžete zkusit houbové.

karbanátky

AuthorBarbora Fait

Suroviny

 500 g veganského mletého masa
 100 ml rostlinného mléka
 1 rohlík
 75 g ovesných vloček
 1 cibule
 2 stroužky česneku
 1 lžíce majoránky
 1 lžíce soli
 1 lžička pepře

Postup

1

Rohlík nakrájíme na zhruba centimetrové kostičky a namočíme je v rostlinném mléce.

2

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na velmi malé kousky.

3

Veganské mleté smícháme s cibulí, česnekem, namočeným rohlíkem a ovesnými vločkami. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Rovnoměrně promícháme.

4

Rukama vytvarujeme jednotlivé karbanátky a dáme smažit na pánev s rozpáleným olejem.

vegan karbanátky

Ingredients

 500 g veganského mletého masa
 100 ml rostlinného mléka
 1 rohlík
 75 g ovesných vloček
 1 cibule
 2 stroužky česneku
 1 lžíce majoránky
 1 lžíce soli
 1 lžička pepře

Directions

1

Rohlík nakrájíme na zhruba centimetrové kostičky a namočíme je v rostlinném mléce.

2

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na velmi malé kousky.

3

Veganské mleté smícháme s cibulí, česnekem, namočeným rohlíkem a ovesnými vločkami. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Rovnoměrně promícháme.

4

Rukama vytvarujeme jednotlivé karbanátky a dáme smažit na pánev s rozpáleným olejem.

Karbanátky
Sdílej článek na Facebooku
Sdílej článek na Twitteru
Sdílej fotky na Pinterestu
Pošli (si) článek emailem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..