Nedávno jsem koupila 2 balíčky veganského mletého masa a tak trochu na něj zapomněla. Takže když jsem zjistila, že je potřeba ho sdělat, rozhodla jsem se, že z něj udělám karbanátky a sepíšu k nim recept na blog. Pokud vám maso nechybí, ale máte chuť na „něco jako karbanátky“, můžete zkusit houbové.
Suroviny
Postup
Rohlík nakrájíme na zhruba centimetrové kostičky a namočíme je v rostlinném mléce.
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na velmi malé kousky.
Veganské mleté smícháme s cibulí, česnekem, namočeným rohlíkem a ovesnými vločkami. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Rovnoměrně promícháme.
Rukama vytvarujeme jednotlivé karbanátky a dáme smažit na pánev s rozpáleným olejem.
Ingredients
Directions
Rohlík nakrájíme na zhruba centimetrové kostičky a namočíme je v rostlinném mléce.
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na velmi malé kousky.
Veganské mleté smícháme s cibulí, česnekem, namočeným rohlíkem a ovesnými vločkami. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Rovnoměrně promícháme.
Rukama vytvarujeme jednotlivé karbanátky a dáme smažit na pánev s rozpáleným olejem.