Když už jsem se rozhodla, že budu letos s cukrovím experimentovat, tak jsem to vzala z gruntu. Na slepování lineckého cukroví jsem se kromě marmelády rozhodla ještě pro matcha krém. V nalezených receptech všichni používali máslo nebo jiný tuk a moučkový cukr. Do toho se mi ale úplně nechtělo – když už jsem se cukru vyhla při pečení, tak jsem se mu chtěla vyhnout i v následné fázi. A protože krémy na raw cheesecaky se dělají z kešu, bylo celkem jasné, kudy se recept bude ubírat.
Krém jsem použila na slepování cukroví, ale dokážu si ho dost dobře představit jako toping na brownies nebo jako krém do dortu. Nízkohistaminovou variantu na brownies jsem našla u Kašulky (kde jinde taky, jinde informace o HIT ani nehledám). Každopádně na tenhle krém budu myslet, až zase budu něco péct.
Suroviny
Postup
Všechny suroviny vložíme do mixeru a rozmixujeme do hladka.

Ingredients
Directions
Všechny suroviny vložíme do mixeru a rozmixujeme do hladka.