Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Otestováno, dobré. Jen ten olej není úplně vhodný a dost výrazně se podepisuje na chuti. V druhém pokusu byl nahražen máslem a bylo to o deset tříd lepší. Ale respektuju veganský nepřátelský vztah k máslu:-)
Záleží na tom, jak kvalitní olej jste použila. A veganské máslo taky je – Alsan. 🙂
Věřím, že s máslem to mohlo být lepší, ale já tam olej tedy necítila, takže to prostě mohlo být lepší, ale věšet se kvůli tomu nepůjdu 🙂
A jsem ráda za ohlas 🙂
Och, řepná buchta 🙂 Hned jsem vyzkoušela. Škoda že jsem neměla čokoládu 😛 děkuju za recept 🙂
Uz se mi vari repa 😀
Výborné, už jsem pekla několikrát, díky.
Skvely, dekuju
Moc dobré,už jsem dělala jako koláč i jako muffinky,děkuji.
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Jsem ráda, že mají úspěch 🙂
Nedám dopustit na tento recept na brownie. I masožrouti se mi po něm olizují až za ušima. Peču již po několikáté a pokaždé mi chutná čím dál víc. Děkuji!
To moc ráda slyším (tedy čtu). Je to ta nejlepší odměna, když někdo zanechá takovýto komentář 🙂
Pro velký úspěch u celé rodiny peču podruhé. Vynikající! Díky za recept. 🙂
Jé, to mám radost 🙂
Prostě mňam,i můj přítel,zarytý nepřítel řepy si brownies pochvaloval 🙂
To mě moc těsí 🙂
Opravdu výborné! 20% mouky jsem nahradila lněnou a dala jsem jen poloviční množství cukru a je skvělé. Má velký úspěch i u dětí 😉 Díky!
Paráda, jsem ráda, že všem chutnalo 🙂
Výborný dezert, peču ho už druhým rokem skoro jednou měsíčně. Miluje ho celá rodina:) Díky za něj!
Nejoblíbenější dezert manžela 😜
Dala jsem máslo a je to vážně dobrota!! Děkuji za recept 🙏🏼
Na jaké množství je recept určen? Já jsem musela pect téměř 2x tak dlouho a stejně je nedopečený 🤷♀️
Přiznám se, že jsem tyhle brownies už dlouho nepekla, tak si nejsem úplně jistá. Ale pekla jsem v dortové formě a nikdy jsem s tím neměla problém.