Zapékané ořechové müsli

Müsli je jedna z mých nejčastějších snídaní. Tohle domácí ořechové müsli je obzvlášť super. Můžu si upravovat chuť podle nálady přidáním většího či menšího množství různých ořechů a při obměně sirupu taky posunete chuť trichu jinam. A ať už si zvolíte jakoukoliv kombinace, nemáte na to co zkazit. Tohle müsli bude vždycky pecka. 

AuthorBarbora Fait

Suroviny

 250 g špaldových vloček
 50 g lískových ořechů
 25 g vlašských ořechů
 25 g mandlí
 25 g kešu
 25 g strouhaného kokosu
 65 g javorového sirupu
 65 g agávového sirupu
 60 g kokosového oleje
 1 lžička mleté skořice
 špetka mleté vanilky

Postup

1

Předehřejeme troubu na 150 °C a vyložíme plech pečícím papírem.

2

Sirupy, kokosový olej, mletou vanilku a skořici dáme do hrnce a zahříváme na mírném plameni, dokud se všechny složky nesmísí.

3

Ořechy nahrubo nasekáme, smícháme s vločkami a namočíme do tekuté směsi. Směs rozprostřeme na plech. Pečeme 20 - 30 minut, občas promícháme.

ořechové müsli

Ingredients

 250 g špaldových vloček
 50 g lískových ořechů
 25 g vlašských ořechů
 25 g mandlí
 25 g kešu
 25 g strouhaného kokosu
 65 g javorového sirupu
 65 g agávového sirupu
 60 g kokosového oleje
 1 lžička mleté skořice
 špetka mleté vanilky

Directions

1

Předehřejeme troubu na 150 °C a vyložíme plech pečícím papírem.

2

Sirupy, kokosový olej, mletou vanilku a skořici dáme do hrnce a zahříváme na mírném plameni, dokud se všechny složky nesmísí.

3

Ořechy nahrubo nasekáme, smícháme s vločkami a namočíme do tekuté směsi. Směs rozprostřeme na plech. Pečeme 20 - 30 minut, občas promícháme.

Zapékané ořechové müsli
Sdílej článek na Facebooku
Sdílej článek na Twitteru
Sdílej fotky na Pinterestu
Pošli (si) článek emailem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..