Slaní listoví šnečci

Šnečku, šnečku, tady máš špenát, tofu a sušená rajčata. Tak hezky papej, ať pěkně vyrosteš.
A to by dneska k infantilnosti mohlo stačit, že? Takže teď už jen vážně a seriózně a tady máte recept.
Slaní listoví šnečci
Ohodnotit
Vytisknout
Suroviny
  1. 400g listového těsta
  2. 1 malá sklenice v oleji naložených sušených rajčat
  3. 3 hrsti (měřeno mírou drobné dívky) čerstvého špenátu
  4. 150g marinovaného tofu
  5. 1 malá cibule
Postup
  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na malé kostičky nakrájené tofu a necháme smažit, občas promícháme. Mezitím si nakrájíme sušená rajčata, která přidáme do pánve. Nakonec nahrubo nasekáme špenát, přidáme k rajčatům a tofu a necháme zavadnout.
  2. Na pomoučněném válu rozválíme listové těsto. Naneseme na něj hmotu (do poloviny až tří čtvrtin) a zabalíme. Ostrým nožem krájíme plátky asi 3 cm vysoké, dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě přibližně 15 minut. Pak už jen nechat trochu vychladnout a oddat se jídlu.
vegan food porn http://veganfoodporn.faitova.cz/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *