„Rybičková“ pomazánka

Rybičková pomazánka na veganském blogu? Tak to buď nemůže být veganská, nebo musí být hnusná, říkáte si možná. Já vás ujišťuji, že ani jedna z variant není pravdivá. Nevím, jestli byste jí ošálili někoho, kdo jí maso. Ale je dost autentická na to, aby ve mně vyvolala nostalgické vzpomínky na dětství. 

AuthorBarbora Fait

Suroviny

 300 g silken tofu
 ¼ cibule (cca 30 g)
 1 lžíce plnotučné hořčice
 3 lžičky sojové omáčky
 1 lžička lahůdkového droždí
 1 stroužek česneku
 1 plátek nori řasy

Postup

1

Cibuli rozkrájíme na větší kusy, nori natrháme a vše dáme do misky. Rozmixujeme tyčovým mixerem.

rybičková pomozánka

Ingredients

 300 g silken tofu
 ¼ cibule (cca 30 g)
 1 lžíce plnotučné hořčice
 3 lžičky sojové omáčky
 1 lžička lahůdkového droždí
 1 stroužek česneku
 1 plátek nori řasy

Directions

1

Cibuli rozkrájíme na větší kusy, nori natrháme a vše dáme do misky. Rozmixujeme tyčovým mixerem.

„Rybičková“ pomazánka
Sdílej článek na Facebooku
Sdílej článek na Twitteru
Sdílej fotky na Pinterestu
Pošli (si) článek emailem
Jeden komentář Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..