Ovocné knedlíky z celozrnné mouky

AuthorBarbora Fait

Suroviny

 250 g silken tofu
 240 g celozrnné hladké mouky
 3 lžíce oleje
 2 lžíce rostlinného mléka
 špetka soli
 ovoce
 skořice
 datlový sirup

Postup

1

Mouku, tofu, olej, mléko a sůl zpracujeme v těsto. Pokud těsto lepí, přidáme ještě malé množství mouky.

2

Ovoce s peckami zbavíme pecek. Z části těsta zpracujeme placku, vložíme na ni ovoce a zabalíme.

3

Knedlíky vložíme do vroucí vody a vaříme 10-15 minut. Hotové knedlíky polijeme datlovým (nebo agávovým či javorovým) sirupem a posypeme zbylým silken tofu a skořicí.

4

Uvedené množství by mělo vystačit na 6 - 8 knedlíků.

ovocné celozrnné knedlíky

Ingredients

 250 g silken tofu
 240 g celozrnné hladké mouky
 3 lžíce oleje
 2 lžíce rostlinného mléka
 špetka soli
 ovoce
 skořice
 datlový sirup

Directions

1

Mouku, tofu, olej, mléko a sůl zpracujeme v těsto. Pokud těsto lepí, přidáme ještě malé množství mouky.

2

Ovoce s peckami zbavíme pecek. Z části těsta zpracujeme placku, vložíme na ni ovoce a zabalíme.

3

Knedlíky vložíme do vroucí vody a vaříme 10-15 minut. Hotové knedlíky polijeme datlovým (nebo agávovým či javorovým) sirupem a posypeme zbylým silken tofu a skořicí.

4

Uvedené množství by mělo vystačit na 6 - 8 knedlíků.

Ovocné knedlíky z celozrnné mouky
Sdílej článek na Facebooku
Sdílej článek na Twitteru
Sdílej fotky na Pinterestu
Pošli (si) článek emailem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..