Čokoládová zmrzlina

Čokoládová zmrzlina
Ohodnotit
Vytisknout
Suroviny
  1. 1 avokádo
  2. 100g čokolády na vaření
  3. vrchovatá lžička kakaa
  4. 400ml kokosového mléka
  5. lžíce agávového sirupu
Postup
  1. Dáme vařit kokosové mléko, nalámeme do něj polovinu až tři čtvrtiny čokolády a nasypeme kakao. Vaříme, dokud se vše nerozpustí. Když mléko vychladne, přidáme avokádo a rozmixujeme tyčovým mixerem. Zbytek čokolády nastrouháme a přidáme k budoucí zmrzlině. Nalijeme do formiček na nanuky nebo do misky a dáme do mrazáku.
vegan food porn http://veganfoodporn.faitova.cz/
  1. ahoj, běžná čoko na vaření není vegan…máš nějaký tip na vegan čokoládu, kterou nahradím tu běžně nevega dostupnou?

  2. Ahoj. Já používám na vaření od orion, která tedy obsahuje něco, co může (ale nemusí) být živočisného původu, jde o to, jak se k tomuto druhu éček stavíš. Jinak kvalitní vysokoprocentní čokolády bývají vegan a dají se použít, ale bývají obvykle dražší. Ale neustále se v různých diskuzích objevují tipy na lidl, že prý mají veganské čokolády, které jsou za rozumnou cenu.
    Tak doufám, že jsem pomohla 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *